Egy csokor krimi

A krimik igazmas, szórakozató és agyat megmozgató sorozatok. Az elkövető felderítése az élményhez pedig szinte elengedhetetlen. Ez pedig történhet találomra, vagy akár logikus következtetésekkel.

Sherlock (2010-) – A kissé szociopata rendőri tanácsos, aki a Baker Street-en lakik,és mindig a rendőrség előtt jár egy lépéssel. Az ügyei csak olyanok lehetnek, amelyek felkeltik az érdeklődését, és egy remek játék kezdetét jelenthetik.

Kisvárosi gyilkosságok (1997-2016) – A környék, ahol mindenki és minden tökéletes, mégis intrikák folynak. Sosem tudhatod ki kit szúr hátba…

Murdoch nyomozó rejtélyei (2008-) – Egy fiatalember, aki a legracionálisabb megoldásokat keresi, akár a leglehetetlenebbnek tűnő, hihetetlen rejtélyek esetén is. Hiába próbálja George őrmester a természetfelettiről meggyőzni, ő a logikát követi.

Miss Marple (1984-2013) – Agatha Christie ismert női nyomozója, akit a kedvességével, és nyitottságával mindenki bizalmába fogad. Amúgy is, ki félne egy kedves, idős asszony érdeklődő kérdezősködésétől?

Hercule Poirot (1989-2013) – Agatha Christie férfi nyomozójának szürke kis agysejtjei dolgoznak, és készen állnak a legfurcsább esetek felderítésére is. A tökéletes, precíz belga nyomozó minden kérdésre választ ad. Magánnyomozóként a világ minden pontján bűnesetekbe botlik, amiket nem hagyhat megoldatlanul.

Scooby – Doo (1969-) – Gyerekkorunk detektívje visszatérhet a képernyőnkre. A mai napig adnak ki filmeket és újabb sorozatokat. Ez a csapat kotnyeles kölyök soha nem adja fel.

Ilyen sorozatok mellett nem fogsz unatkozni. Remek választás akár barátokkal is nézni, megmérkőzni, hogy ki a szuperdetektív közületek, vagy szurkolni közösen a kedvenc nyomozóitoknak. Készülj fel a csavarokra, fordulatokra és izgalmakra!