Űrlények az emberek között

Az űrlények köztünk élnek, magyaroknak hívják magukat. Ez a tézisünk, amely Michael Webb, If the Universe Is Teeming with Aliens…WHERE IS EVERYBODY? (Ha az Univerzum nyüzsög az űrlényektől….hol van mindenki?) című könyvéből származik, amely a Fermi-paradoxon megoldásait taglalja.

A fent említett népségre jellemzően a pesszimizmust, és az általános rosszkedvet lehet megfigyelni. Mi más lenne az oka egy egész nemzet folyamatos lehangoltságának, mint a honvágy, amelyet anyabolygója iránt táplál?

A kutatók, akik ebből a népből származnak, mind boszorkányos újítások és lehetetlennek tűnő szerkezetek felfedezői. Ez a tudás nem lehet más, mint egy idegen kultúra tudományos hagyatéka. Amire pedig ennyi megoldást tudunk kitalálni, egyértelműen azt jelenti, hogy nincs rá megoldás a jelen pillanatban.

A külföldiek továbbá felhívják a figyelmet arra is, hogy ennek a népségnek érdekes étkezési szokásai vannak. Ezek között van a hagyma és zsír kedvelt kombinációja, a veszélyes narkotikum (mák) tésztával való fogyasztása. Mi ez, ha nem Földön kívülről hozott ízlés?

Ne feledkezzünk meg a beszédről sem! Ez a különleges csoport Európában olyan nyelven beszél, amely egyáltalán nem hasonlít egyetlen közeli nemzetéhez sem. Állítólag messziről származik a gyökere…vajon csillagászati messzeségből?

Különös kulturális élvezet számukra magas alkoholtartalmú, erjesztett gyümölcsökből készült italt fogyasztani. Ezt látszólag a látogatóik nehezen viselik, és némi nehézséget okoz a megivása. Mégis olyan látszi könnyedséggel isszák, mintha folyóvíz lenne.

Az itt felsorolt tények olyan apróságokra mutatnak rá, amelyek egy embernek feltűnhetnek, ha megfigyelik ezt a különös nemzetiséget. Az igazságot lehet, hogy soha nem tudjuk meg, ha feltesszük a kérdésünket: a magyarok valóban űrlények lennének?