Halloweeni ötletbörze

Ezúttal olyan filmekről lesz szó, amelyeket érdemes ilyenkor megnézni. Ez mindössze egy rövid szemezgetés a személyes kedvenceimből, azoknak, akik inkább a vicces témájú filmeket szeretik.

Karácsonyi lidércnyomás: A legjobb átmeneti film karácsony és halloween között. Nagyon szórakoztató, a zene fülbemászó, és ha nagyon figyeltek sok érdekességet vehettek észre.

Hókusz pókusz: Mi történik, ha három boszorkány visszatér a múltból? A gyerekeknek senki sem hisz, ezért csak ők állíthatják meg a gonosz nővéreket. Egy igazi klasszikus amivel az őszi időszakra lehet hangolódni.

 

Addams family: Egy igazán deviáns család hétköznapjaiba pillanthatunk bele, akik némileg próbálkoznak beilleszkedni a többi ember közé.

Hotel Transylvania: Ez távolról sem ijesztő, inkább vicces trilógia. Drakula családja minden megpróbáltatáson átesik, és minden problémát megold, akár a hotel egy eldugult mosdójáról, akár a családban felmerülő problémákról van szó.

 

Szellemirtók: Ha igazán retro módon akarod látni, akkor az eredetit ajánlom. Ha egy kicsit újabbat szeretnél, női szereplőkkel, akkor a 2017-es változat a neked való. Ez a szellemes történet mindig az emlékezetünkbe idézi, hogy ha bármi furcsaságot látunk, akkor tudjuk kiket kell hívni.

Interjú a vámpírral: Egy öreg vámpír elmeséli a történetét egy újságírónak, aki lebilincselve hallgatja végig. Mesél a vámpírrá válásáról, a küzdelméről, az életkedve elvesztéséről, Lestatról. Mindenesetre az interjú megváltoztatja az életét.

Scooby-Doo sorozat/filmek: Igazi nosztalgia, elvégre ez gyerekkorunkban borzongató volt. Kezdve az 1969-ben indult sorozattól, a filmeken át, egészen az élőszereplős filmekig, a mai napig újabb és újabb történetek jelennek meg az eredeti szereplőkkel. Scooby járt a jövőben, videójátékokban, a múltban, a vadnyugaton és mindenhol bebizonyította, hogy a szörnyeket le lehet leplezni.