Őszi bingó

Nem akarod, hogy az ősz unalmas legyen? Játssz velünk őszi bingót!

Az ősz beálltával új kihívások elé nézünk. Már nem süt olyan melegen a nap, hamarabb sötétedik, egyre gyakrabban esik az eső és a levegő is lehűl. És nem mellesleg elkezdődik az egyetemen is az oktatás.

A borongós időjárás és a monoton napok egyre inkább szürkévé teszik a hétköznapokat. Mit tehetünk, hogy mégse legyen így? Minden évszak tartogat remek lehetőségeket és programokat. Az ősz a maga nemében a legszínesebb évszak, legalább ezért érdemes több színes opciót is figyelembe venni.

Ha már a színeknél tartunk, ilyenkor a művészlelkek is találnak inspirációt. Jöhetnek a bordók, barnák, sárgák, vörösek! Nem vagy az a festegetős/ színezgetős típus? Sebaj! Készíthetsz egy szép kollázst, vagy dekorációt a levelekből. Vagy ha kedved van, gesztenyéből egy egész városnyi embert építhetsz!

A színek kavalkádja, az időjárásváltozás a divat szerelmeseinek is tartogat izgalmakat. Lehet elővenni a kedvenc kardigánokat, a kötött pulóvereket, a kapucnis pulcsikat. Jöhetnek a kiegészítők is: sálak minden színben, változatban és mennyiségben, sapkák, kesztyűk!

A kulináris élvezetek kedvelőinek szintén újabb lehetőségeket tartogat az évszak. Almás, fahéjas sütemények vagy sütőtökös ételek kerülnek az első helyre. Ha ezzel még nem győztelek meg, akkor csak annyit mondok: tea. Ilyenkor egy lélekmelengető gyümölcsös tea, vagy reggelente egy fekete tea kellemesen átmelegít mindenkit.

Az esős napokon senkinek sincs kedve kimozdulni, de ilyenkor ott vannak velünk a legjobb barátaink, a könyvek. Vagy ha már belefáradtunk az olvasásba, akkor keressük fel hús-vér barátainkat, és üljünk be egy hangulatos kávézóba vagy teázóba.

Az igazi napsütéses napokon pedig feltétlenül dugjuk ki az orrunkat a házból. Nincs túl hideg, nincs túl meleg, pont jó egy nem messzi kirándulásra, vagy kiruccanásra a közeli parkba.

Az alábbi felsorolás is mutatja, hogy mennyire változatos élményeket nyújthat az ősz. Szeretnék mindenkit meghívni egy igazi őszi élmény átéléséhez. A bingó tartogat kulináris, aktív, kreatív, szociális kihívásokat, hogy egy igazi színes évszakot éljünk meg! Ha megosztanád másokkal és velünk az élményeidet, használd az „#őszibingó”-taget! Mindenkinek jó szórakozást kívánok!