Képviselőjelöltek bemutatkozása

2021. május 3-án 0 órakor kezdetét veszi a szavazási időszak az ELTE TTK HÖK képviselő- és elnökválasztására. A szavazásra egy hét áll rendelkezésre, tehát május 9-én 23.59-ig adhatjátok le voksaitokat. A szavazás (amint egy korábbi cikkben írtam) szakterületenként történik, vagyis mindenki a saját szakterületén induló jelöltekre (közülük meghatározott számúra), illetve egy elnökjelöltre adhat le voksot. Az elnök- és elnökhelyettes-jelölt, illetve a képviselőjelöltek bemutatkozásait lejjebb görgetve olvashatjátok el. Az elnöki programot szintén lent, vagy külön ablakban megnyitva tanulmányozhatjátok.
A szavazás a Neptun felületen történik az Unipoll rendszerében.
A jelöltek bemutatkozását szakterületi bontásban találhatjátok, ehhez csak válasszátok a képernyő alján lévő menüből a megfelelőt!

Elnöki pályázatok

Jeges Viktor Péter

elnökjelölt

Jeges Viktor Péter

Jeges Viktor Péter (AOP98E) vagyok, 1998. 02. 23-án láttam meg a napvilágot Budapesten. Tanulmányaimat Budapesten végeztem, a Berzsenyi Dániel Gimnáziumban, majd 2016-ban nyertem felvételt az ELTE TKK Fizika BSc szakjára, az idei évben kezdem a Fizikus MSc képzést. Jövőben célom, hogy minél többet megismerhessek e tudományterületből, láthassam, érthessem a fizika jelenlegi élvonalába tartozó kutatásokat, esetleg egyszer még én is hozzájárulhassak a világ mélyebb megértéséhez.

Vígvári Cseperke

elnökhelyettes-jelölt

Vígvári Cseperke

Vígvári Cseperke (FEKD41) vagyok, negyedéves, kémia- természetismeret és környezettan osztatlan tanárszakos hallgató. 2017-ben érettségiztem Nyíregyházán, a Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban, majd ebben az évben felvételt nyertem és meg is kezdtem a tanulmányaimat az ELTE Természettudományi karán.

A teljes pályázat itt olvasható.

Biológia- és környezettudományi szakterület

Ezen a szakterületen maximum 14 jelöltre adhatsz le szavazatot.

A képekre kattintva nagyobb méretben is megnézheted azokat!

Bótor Bálint Sólyom

Sziasztok! Bótor Bálint Sólyom vagyok, másodéves biológia alapszakos hallgató. Idén részt veszek a mentorképzésen is mivel szeretnék bekapcsolódni az ELTE TTK HÖK közéletébe. Erre jó lehetőség tartom ha képviselőnek jelentkezem, hogy ezzel is segíthessem a szakterületemet és annak hallgatóit. Köszönöm ha szavazatitokkal támogattok.

Hódosi Krisztina Emilia

Sziasztok! Hódosi Krisztina vagyok, másodéves biológia alapszakos hallgató. Az előző félévben részt vettem a mentorrendszerben és idén is így tervezek tenni. Fontosnak tartom a hallgatók érdekképviseletét, így képviselőként szeretném segíteni a HÖK munkáját.

Horváth Máté Márk

Sziasztok! Horváth Máté Márk vagyok, másodéves biológia szakos hallgató. Tavaly mint mentor próbáltam legjobb tudásom szerint segíteni a gólyákat, idén pedig másodszor indulok mentorjelöltként és úgy gondoltam, Biológia-Környezettan Szakterületi képviselőként is szeretnélek támogatni benneteket, illetve az ELTE TTK HÖK munkáját abban, hogy minél jobban képviselhesse a ti érdekeiteket. Köszönöm, ha szavazatotokkal támogattok!

Károlyi Dorottya

Sziasztok! Károlyi Dorottya vagyok, másodéves biológia szakos hallgató. Az előző évben mentorként és képviselőként is része voltam a szakos közéletnek és mélyebben is beleláthattam az egyetem működésébe. Idén is részt veszek a mentorképzésben, és a továbbiakban is szeretnék képviselőként aktív szerepet vállalni a hallgatói érdekképviseletben.

Kása Kata Hanga

Sziasztok! Kása Kata Hanga vagyok, másodéves biológia alap szakos hallgató. Már előző évben is képviselhettem a Biológia- Környezettan Szakterületet az ELTE TTK HÖK-ben, illetve mentorként egyengettem a gólyák útját az online oktatásban. Idéntől én lettem a szakterület új koordinátora és emellett továbbra is szeretném kivenni kari szinten is a részem a hallgatói érdekképviseletben. Köszönöm, ha a szavazatotokkal hozzájárultok, hogy segíthessek jobbá tenni az egyetemen eltöltött időtöket!

Maller Csaba László

Sziasztok! Maller Csaba vagyok másodéves biológia alapszakos hallgató. Az első félév folyamán mentorként igyekeztem segíteni a gólyákat és ebben a félévben is részt veszek a mentorképzésben. Szeretnék képviselőként részt venni a HÖK munkájában elősegítve ezzel a szakterületemet és minden hallgatóját. Nagyon köszönöm, ha szavazatotokkal támogattok.

Nyitrai Ákos László

Sziasztok! Nyitrai Ákos vagyok, harmadéves biológia szakos hallgató. Az alapképzés alatt és a mester képzés során is szeretnék aktívan részt venni a HÖK munkájában, reprezentálva ezzel szakterületemet, segítve ezzel jelenlegi és későbbi hallgatótársaim mindennapjait. Ha rám szavaztok együtt jobbá tesszük az egyetemen eltöltött időtöket. #MakeELTEGreatAgain

Sasvári Péter

  Sziasztok! Sasvári Péter vagyok másodéves biológia szakos hallgató. Előző félévben is képviselő voltam, és a továbbiakban is képviselni hallgatótársaim érdekeit a küldöttgyűlésen.

Silye Andrea Kata

Sziasztok! Silye Andrea Kata vagyok elsőéves környezettan hallgató. Ebben az évben segédkeztem az 5ös5km megrendezésében, részt veszek a mentor programban, illetve a TéTéKás Nyúz egyik szerkesztője vagyok. Ezen túl szívesen vállalnék még más közösségi célú tevékenységet is. A mentor programban való felkészülésem alatt volt alkalmam megtanulni a HÖK működését, ezért is gondoltam arra, hogy szívesen képviselném a biológia-környezettan szakterületet a küldöttgyűlésen.

Tóth Katalin Zsófia

Sziasztok! Tóth Katalin Zsófia vagyok, biológia alap szakos hallgató.Szeretnék részt venni az ELTE TTK HÖK közéletében mint az egyik képviselője én is azon dolgozzak, hogy a Ti ötleteiket és érdekeitek a lehető legjobban megvalósuljanak. Köszönöm, hogyha rám szavaztok.

Fizika szakterület

Ezen a szakterületen maximum 5 jelöltre adhatsz le szavazatot.

A képekre kattintva nagyobb méretben is megnézheted azokat!

Horváth Anita Krisztina

Képviselőként mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy hallgató társaim érdekeit, igényeit és véleményüket érdemben reprezentáljam. Fontosnak tartom, hogy minden oktatással, és közélettel kapcsolatos problémát vagy észrevételt továbbítsak a megfelelő bizottságoknak.

Malatinszky Adél Klára

Első éves fizikus hallgatóként digitális oktatásban kezdtem meg a szakot, ami nagyon sajátos közösséget hozott létre,valamint sok új kihívást jelentett és véleményem szerint fog jelenteni a közeljövőben is. A képviselőséggel szeretném elérni, hogy ebben a folyamatosan változó helyzetben is biztosítva legyen a hallgatók érdeke, és azok integrálása, akik úgy érzik a speciális körülmények miatt kiszorultak a vélemény nyilvánításból.

Mig András

Már gólya korom óta aktívan részt veszek a szakterület életében, mint a Mafihe EHB elnökségi tagja, másodév óta pedig mint képviselő. A tavalyi évben mentor voltam, idén pedig mentorfelelősként folytatom munkámat. Szeretnék a következő évben is jelen lenni ezekben. Remélem akikkel eddig még nem sikerült, a vírust követően meg tudok ismerkedni, hogy közelebb hozhassam mindenkinek a HÖK munkáját. Addig is bármilyen kérdéssel nyugodtan keressetek a Facebookon.

Nagy Katalin

  Segíteni szeretném a HÖK munkáját, akár programok szervezésében, lebonyolításban is szívesen részt vennék a jövőben. Fontosnak tartom, hogy a karon, és az adott szakokon is az ilyen eseményekkel jobban megismerhesse mindenki egymást és az egyetemet is, ez főleg az első éveseknek nagyon hasznos.

Papp János

Már volt szerencsém egyszer a szakterületet képviselni. Arra szeretnék törekedni jövőre is, hogy sikerüljön a szakterületnek mindenben a legjobb képviseletet adjam.

Rábóczki Bence

A mentorrendszerben való részvételem inspirált arra, hogy más szerepeket is elvállaljak a Hallgatói Önkormányzatban. Szívesen vennék részt a küldöttgyűlés munkájában és képviselném a hallgatótársaimat, akik közül volt, aki személyesek keresett meg, hogy szerinte rám számíthat ebben az ügyben.

Sarus Balázs

Az előző ciklusban az ELTE TTK HÖK Küldöttgyűlésének csak póttagjaként volt lehetőségem tevékenykedni, ennek ellenére szinte az összes küldöttgyűlésen jelen voltam, és legjobb tudásom szerint adtam hangot azoknak a meglátásaimnak, melyek a hallgatóság érdekeit szerintem legjobban tükrözték. Ebben az évben szeretném immár képviselőként folytatni az érdekeitek és véleményetek képviseletét, legjobb tudásom szerint.

Földrajz- és földtudományi szakterület

Ezen a szakterületen maximum 6 jelöltre adhatsz le szavazatot.

A képekre kattintva nagyobb méretben is megnézheted azokat!

Ádám Rozália

Sziasztok! Ádám Rozália vagyok elsőéves csillagász MSc-s hallgató. Már földtudományi alapszakos éveim során is aktívan részt vettem a hallgatói közéletben, többek között a 2019/2020-as tanévben mentorként. 2019 októberétől majd’ másfél évig szakterületi koordinátorként tevékenykedtem, az előző évben pedig képviselőként is kipróbálhattam magam a Küldöttgyűlésben. Az elkövetkező évben ezen tapasztalataim alapján szeretném tovább támogatni a szakterület hallgatóinak érdekeit. Ha az eddigi munkámat szimpatikusnak találtad, kérlek szavazz rám, hogy sikerüljön!

Borbás Zita

Sziasztok! Zita vagyok, elsőéves földtudományi szakos hallgató, geológia specializáción. 2020 szeptemberében kaptam a rendkívüli alkalmon, és gólyaként rögvest jelentkeztem képviselőnek, ezt pedig szeretném folytatni. Az elkövetkezendőkben szeretnék komolyabb feladatokat is ellátni, ezért is jelentkeztem például mentornak. A fő mozivációm az, hogy a hallgatói élet aktív tagjaként hozzájárulhatok a motiváló mindennapi közeg fenntartásához, ami jelenti hallgatótársaim, azaz a Ti véleményetek képviseletét, az ezekhez kapcsolódó segítségnyújtást, programok szervezésében való részvételt, és még sok minden mást. Amennyiben te is úgy látod hogy hasznos tagja tudnék lenni a TTK HÖK-nek, és a Földrajz- Földtudományi Szakterületnek, úgy megköszönöm ha támogatsz a szavazatoddal!

Falvi Péter

Sziasztok! Peti vagyok, második félévemet töltöm a TTK-n földrajz alapszakon. Abban a helyzetben vagyok, hogy már az első félévemben küldöttként vehettem részt a HÖK munkájában, hiszen a covid felborította az évenkénti választás rendszerességét. Lassan már két féléve járok be ülésekre, ez idő alatt sokat tanultam felsőbbéves társaimtól, illetve a közösségtől. Nem mondom, hogy zöldfülűként nem volt nehéz lekövetni a történéseket, főleg online térben, de mostanra – úgy érzem – belejöttem. Ezeket a tapasztalatokat szeretném a következő ciklusban felhasználni. Remélem, Ti is támogattok szavazatotokkal.

Fritz Petra

Halihó, sziasztok! Fritz Petra vagyok, másodéves földtudós hallgató, meteorológia szakirányon. Már a kezdetektől fogva tudtam, hogy én is aktív tagja szeretnék lenni a hallgatói életnek. 2020 augusztusától én töltöttem be a kommunikációs referens tisztséget, illetve a 2020/2021-es mentorrendszer tagjaként a gólyákat is segítettem. 2021 februárja óta pedig a Földrajz- és Földtudományi szakterületi koordinátori pozíciót töltöm be. Az előző ciklusban már képviselőként és tisztségviselőként is szerencsém volt részt venni a Küldöttgyűléseken, így eddigi tapasztalataimmal szeretném továbbra is segíteni, támogatni a szakterületünk hallgatóinak érdekeit. Köszönöm, ha szavazatoddal engem (is) támogatsz!:)

Glück Krisztina

Sziasztok! Kriszti vagyok, másodéves földtudós meteorológia szakirányon. Ebben a tanévben már részt vettem képviselőként a Küldöttgyűlés munkájában, és az online térbe átköltözés ellenére nagyon élveztem, töretlen lelkesedéssel folytatnám jövőre is. A szakterület képviselete mellett, az abban való aktív részvétel sem áll tőlem távol, ősszel mentorként, ebben a félévben pedig mentorfelelősként tevékenykedem.

Szekeres Kata

Sziasztok! Szekeres Kata vagyok, másodéves földtudós hallgató, meteorológia szakirányon. Az első perctől fogva magával ragadott az egyetemi közösség érzése, legyen az össziskolai szinten vagy a szaktársaim társaságában. Minden közös kicsi és nagy program egyartán mélyítette el az elkötelezettségemet és felelősségérzetemet eziránt a közösség iránt, emiatt is jelentkeztem idén mentornak és ebből kifolyólag szeretnék pályázni képviselőnek is. Remélem, hogy, ha megszavaznak, akkor képviselhetem szaktársaim érdekeit és kívánságait, és segíthetem a hatékony kommunikációt a diákok részéről!

Tuza Benedek

Sziasztok! Ben vagyok, geográfus mesterszakos hallgató. Már 2018 óta tagja vagyok a Hallgatói Önkormányzatnak földrajz- és földtudományi szakterületi képviselőként. 2018 és 2020 között a TTK HÖK kommunikációs referensi tisztségét töltöttem be, tavaly nyártól pedig az EHÖK kabinetjében végzem ugyanezt a munkát, immár kommunikációs alelnökként. (B)ennélfogva már negyedik éve veszem ki a részem a mindennapi munkából és az Önkormányzat döntéshozatalából a Küldöttgyűléseken. Emellett közel megszámlálhatatlan (szakterületi, mentorrendszeri, közéleti és egyéb) esemény szervezésében vettem részt, és állandó résztvevője vagyok a Kar rekrutációs programjának is (Nyílt Napok, Educatio kiállítások, iskolalátogatások, egyebek). Azért jelentkezem negyedik alkalommal is képviselőnek, mert úgy vélem, továbbra is hasznos tagja tudnék lenni a TTK HÖK-nek, illetve a Földrajz- és Földtudományi Szakterületnek. Ha a fenti sorok alapján te is így gondolod, szavazz rám Neptunben!

Vajdovich Noémi

Sziasztok😇! Vajdovich Noémi vagyok, harmadéves földrajzos hallgató. Az elmúlt időszakban szerencsésen megismerhettem FF-es szaktársaim többségét, megismerhettelek benneteket. Úgy érzem, ezzel adott a lehetőség arra, hogy – a veletek való kapcsolatot fenntartva – naprakészen tudjalak tájékoztatni az egyetemen zajló eseményekről, megbeszéljük-megoldjuk a felmerülő problémákat, és képviseljem az érdekeiteket. Ha Ti is így gondoljátok, kérlek, támogassatok szavazatotokkal!🥰🌍

Kémia szakterület

Ezen a szakterületen maximum 4 jelöltre adhatsz le szavazatot.

A képekre kattintva nagyobb méretben is megnézheted azokat!

Barcza Bónis

Sziasztok! Barcza Bónis vagyok, és immár az 5. évemet fejezem be az egyetemünkön, és még egy évem van hátra a Vegyész MSc-ből. Az elmúlt két évben szakterületi koordinátorként, képviselőként tevékenykedtem, az utóbbit pedig szeretném még utolsó évemben is folytatni. Úgy gondolom, hogy az eddig szerzett tapasztalatom hasznos lehet, mind a TTK HÖK, mind a szakterület és a Kémiás hallgatók képviseletében. Szavazz rám!

Gombás András

Csáó! Elsőéves BSc-s hallgatóként igyekszem aktívan bekapcsolódni a szakos közéletbe, így a következő félévtől szeretnék mentorként és a Küldöttgyűlés tagjaként tevékenykedni. Van némi tapasztalatom szervezésben és érdekképviseletben, illetve közel áll hozzám a 2020-as évfolyam, akik a pandémia és az online oktatás miatt még csak kevéssé tudtak integrálódni közösségünkbe, úgyhogy ennek orvoslását elsődleges küldetésemnek tekintem. Köszönöm, ha megtisztelsz bizalmaddal!

Pintér Bence

Sziasztok! Pintér Bence vagyok, másodéves kémia hallgató. Az előző ciklusban képviselőként vettem részt, illetve mentorfelelősként láttam el feladatokat. Szeretném folytani a megkezdett munkát, kérlek támogass a szavazatoddal, hogy tovább képviselhessem a Szak érdekeit!

Simonka Tamás

Szeretnék részvenni az egyetemi hallgatói közélet szervezésében és koordinálásában! Szeretnék javítani az egyetemen működő hallgatói szervek és a kémia szakos hallgatók közötti információáramláson. Képviselőként igyekezni fogok hallgatótársaim igényeinek és elképzeléseinek megfelelően képviseletet nyújtani a közösségemnek.

Szabó Boglárka

Szabó Boglárka vagyok, elsőéves Kémia BSc hallgató. Képviselői tevékenységemmel szeretnék hozzájárulni a hallgatói élet gazdagításához a járvány időszakában is. Szorgalmaznám azokat az újításokat is, melyek elsősorban elérhetővé teszik a hallgatók számára, hogy megismerkedjenek az egyetemen fellelhető kutatási és innovációs lehetőségekkel.

Szaló-Pál Kinga

Sziasztok! Kinga vagyok, másodéves BSc hallgató. Az előző ciklusban már vállaltam a kémiás hallgatók érdekképviseletét, illetve április óta a kémia szakterületi koordinátori tisztséget is én töltöm be. Szeretném a következő ciklusban tovább folytatni a képviselői munkát és ezután is részt venni a kémia szakterületen kialakult közösség szervezésében és még jobbá tételében.

Matematika szakterület

Ezen a szakterületen maximum 5 jelöltre adhatsz le szavazatot.

A képekre kattintva nagyobb méretben is megnézheted azokat!

Akály Alexandra

Sziasztok! Továbbra is szeretném képvisleni az érdekeiket a küldöttgyűlésen, majd a szakterületi csoport gyűlésen összefoglalni, hogy mi történt és a fontos dolgokat kiemelni. Köszönöm, ha bizalmat szavazol nekem.

Horváth Matilda Anna

Sziasztok! Matilda vagyok, elsőéves Matematika szakos hallgató. Azért jelentkeztem képviselőnek, hogy aktív része lehessek a hallgatói életnek, részt vehessek különböző programok szervezésében és, képviselhessem hallgatótársaim véleményét és gondolatait, ezzel segítve őket.

Keszthelyi Szilvia

Szilvi vagyok és Alkalmazott matematikus MSc-n tanulok. A következő időszakban is szeretném képviselni a szakterületem érdekeit. Sok tapasztalatot szereztem az elmúlt években, melyeket kiválóan tudnék alkalmazni képviselőként. BSc, majd MSc alatt is részt vettem a Küldöttgyűléseken és Intézeti Tanács üléseken, második éve töltöm be a diákjóléti referens tisztséget, ezeknek köszönhetően átlátom a hallgatókat érintő kérdéseket.

Komáromi István

Sziasztok! Komáromi István (Pisti) vagyok, másodéves matematika hallgató. Elég régóta járok már az ELTE-re, többször voltam mentor és képviselő is. Úgy gondolom, hogy mindig lelkiismeretesen végeztem a rám bízott feladatokat, és szeretném a következő ciklusban is folytatni a szakterület képviselését a Küldöttgyűlésben. Remélem bizalmat szavaztok nekem ehhez. Szavazzatok rám! Üdv: Pisti

Németh Dénes

Az előző ciklushoz hasonlóan továbbra is folytatatnám a matek szakterület képviseletét aküldöttgyűlésen, a hallgató társaim problémáinak, terveinek, elképzeléseinek prezentálásában. Hiszem, hogy ezen a módon többet tudok tenni hallgatótársaimért.

Tanárképzési szakterület

Ezen a szakterületen maximum 10 jelöltre adhatsz le szavazatot.

A képekre kattintva nagyobb méretben is megnézheted azokat!

Balga Gábor

Sziasztok! Balga Gábor vagyok, negyedéves osztatlan tanárszakos hallgató, földrajz-történelem szakpárral. Aktív tagja vagyok a hallgatói közéletnek: két év mentorkodással segítettem az elsőéves hallgatókat, tavaly pedig a tanáris mentorfelelősi munkát én láttam el. Jelenleg az informatikusi tisztséget töltöm be, valamint képviseltem a szakterületünket a Küldöttgyűlésben, amit idén is szeretnék folytatni. Úgy érzem negyedévesként van annyi tapasztalatom, hogy átlássam szakterületünk legfőbb problémáit. Ezért is kérem a bizalmatokat, hogy legmegfelelőbben képviseljem a tanárszakosok érdekeit. Köszönöm, ha szavazatoddal támogatsz!

Bartha Márton

Negyed éves biológia-kémia szakos vagyok. Az évek alatt sok tapasztalatot gyűjtöttem, többek közt idén harmadszorra is jelentkeztem mentornak. Szeretnék még többet tenni a képzésünkért a küldöttgyűlésben, mint képviselő.

Dérfalvi Balázs

Dérfalvi Balázs vagyok, másodéves földrajz-történelem tanárszakos hallgató. Nagyon fontos számomra a közélet, egyszer már voltam mentor, idén pedig ismét jelentkeztem a képzésre. Emellett az előző ciklusban póttagként már részt vettem a Küldöttgyűlés munkájában. Ahhoz azonban, hogy hatékonyan képviselhessem a tanárszakos hallgatók érdekeit, szükségem van a Ti szavazatotokra. Ezért kérem most a támogatásotokat!

Hegedűs Dávid

Sziasztok, Dávid vagyok, harmadéves természetismeret-történelem szakos hallgató. Már gólya koromban buzgott bennem a tenni akarás a közösségért, ezért mindig minden programon jelen voltam, majd ahogy lehetőségem lett rá becsatlakoztam a mentorkézésbe is. Az idei tanévben mentorként tevékenykedtem, jelenleg pedig már a 3.ik mentorképzésben veszek részt aktívan. A 2019-20.-as tanévtől kezdve a TTK HÖK összes küldöttgyűlésén ott voltam, többször is segédkezve a szavazataszámláló bizottság munkájában. 2020 decembere óta a TTK HÖK Ellenőrző Bizottságának tagja vagyok, illetve 2021.februárja óta a Környezettudományi Centrum tanács hallgatói delegáltjaként képviselem a Természetismeret tanárszak, és a Környezettan alapszak érdekeit. Illetve az elmúlt időszakban, próbáltam lehetőségeimhez mérten a szakos programok szervezésében is részt venni. Megválasztásom esetén, amennyiben Ellenőrző Bizottsági munkámra a következő szemeszterben is számítani fognak, összeférhetetlenség miatt mandátumomról azonnali hatállyal le tervezek mondani.

Iványi Eszter

Sziasztok! 😀 Iványi Eszter vagyok, másodéves angol-matematika tanárszakos hallgató. Mindig is szívesen foglalkoztam érdekképviselettel, ezért nagyon örültem, hogy ezt mentorként és küldöttgyűlési képviselőként is folytathattam az idei tanév során. Nagyon fontosnak tartom, hogy mi is beleszólhassunk a körülöttünk történő és ránk is kihatással lévő dolgokra, így továbbra is szeretném képviselni szakterületünket a Küldöttgyűlés tagjaként. Remélem, sikerült elnyernem a bizalmatokat és előre is köszönöm, ha támogattok egy szavazattal!

Juhász Anna Tímea

Sziasztok! Juhász Anna vagyok, harmadéves matematika-történelem tanárszakos hallgató. Már az egyetem kezdetén fontosnak tartottam, hogy aktívan részt vegyek a közélet munkájában. Két éven keresztül láttam el mentori feladatokat, illetve az idei évben képviselőként is tevékenykedtem. Szeretném továbbra is a szakterület érdekeit képviselni, ehhez azonban a Ti támogatásotokra is szükségem van!

Kosztyó Péter

Sziasztok! Kosztyó Péter 5. éves matematika-fizika tanárszakos hallgató vagyok. Az elmúlt két évben képviselőként tevékenykedhettem, és jelenleg én töltöm be a gazdasági referens tisztségét. Szeretnék a továbbiakban is aktívan tevékenykedni az érdekképviselet berkein belül. Előre is köszönöm a bizalmatokat és a szavazataitokat.

Kutas Domonkos

Sziasztok! Kutas Domonkos vagyok harmadéves matek-fizika szakos, tanáris hallgató. Az egyetemi közélethez az elmúlt három évben több kapcsolatom is fűződött. Az elmúlt két tanévben mentorként segítettem a friss TTK-s gólyáknak az egyetemi évek első lépéseiben, az előző ciklusban képviselőként próbáltam a tanáris hallgatói érdekeket minél jobban képviselni a Küldöttgyűlésben, idén február elejétől pedig a Hallgatói Önkormányzat Kommunikációs referenseként segítem a hallgatótársainkat. Úgy gondolom, hogy a Küldöttgyűlés szerepe ha nem is mindenki tudja mennyire, de igen fontos minden hallgató életében és úgy gondolom elég tanáris hallgatóval volt már kapcsolatom ahhoz, hogy ezeket jól tudjam képviselni.

Lőrincz Péter

Sziasztok, Lőrincz Péter vagyok, ötödéves angol-fizika szakos tanáris hallgató. A Küldöttgyűlésen már az előző három ciklusban is képvislőként tevékenykedtem, azelőtt pedig mentor voltam, illetve jelenleg én vagyok a Tanárképzési szakterületi koordinátor. Szeretném továbbra is az eddigi tapasztalataimra építve minden fórumon és minden lehetséges módon a tanáris hallgatók érdekeit képviselni, és tenni azért, hogy minél gördülékenyebben teljenek az itt töltött éveitek, de ehhez a Ti támogatásotokra van szükségem.

Magassy Ádám Gergely

Sziasztok! Magassy Ádám vagyok harmadéves fizika-matematika tanár szakos hallgató. Korábbi években is szívesen vettem részt szakterületi/egyetemi programokon, mind részvevőként vagy akár szervezésben, idén mentorként is. Ezt szeretném most tovább folytatni képviselőként is.

Mig Édua Kinga

Sziasztok! A tanári pálya iránt elhivatott tanászakosként nagyon fontos számomra minél szerethetőbbé tenni annak körülményeit. Ehhez a legjobb módszer, ha énmagam próbálok tenni érte valamit 😀 Ezért döntöttem úgy, hogy aktívabban szeretnék részt venni az ELTE TTK közéletében és képviselőnek jelentkezem.

Nagy Fruzsina Réka

Sziasztok! Fruzsi vagyok, negyedik éve koptatom a TTK padjait. A közélet már zsenge gólyakoromban megfogott, szerettem volna tisztában lenni az éppen folyó ügyekkel kapcsolatban és aktívan tenni is a hallgatótársaim képviseletéért. A 2018-as és 2019-es tanáris gólyaévfolyamnál voltam mentor, ezzel párhuzamosan pedig a Küldöttgyűléseket látogattam, ahová póttagként választottak meg mindkét évben. Idén a HÖK jegyzőkönyvvezetője lettem. Úgy gondolom, hogy az elmúlt évben nagyon felfrissült a tanáris küldöttség, így én a tapasztalatommal szeretném támogatni ezt a közeget. Ha úgy érzed, hogy méltón tudnálak képviselni a Küldöttgyűlések során, akkor kérlek, szavazz rám és keress bizalommal!

Németh Friderika Bianka

Sziasztok! 🙂 Friderika vagyok, harmad éves biológia-matematika tanárszakos hallgató. Első évemtől kezdve aktívan résztveszek az egyetemi életben. Második évemben mentorként, idén pedig képviselőként tevékenykedtem. A következő évben is szeretnélek Titeket képviselni. Köszönöm a bizalmatokat!

Novák Zsófia

Sziasztok! Novák Zsófi vagyok, másodéves biosz-föci tanáris hallgató. Közéleti kérdések már általános iskolás koromban érdekeltek. Egyetemen épp ezért már kétszer részt vettem a mentorképzésben, és meghallgattam néhány küldöttgyűlést is, hogy megfigyeljem a HÖK működését. Ebben az évben pedig aktív résztvevője is szívesen lennék az egyetemi élet szervezésének.

Őri Bálint

Kell egy rangidős ember is. 2014 óta vagyok kisebb-nagyobb megszakításokkal jelen a Küldöttgyűléseken, úgy érzem, az ez alatt szerzett tapasztalatokkal segíteni tudom a működést. A bemutatkozásom pedig meg fog jelenni megjelent a TéTéKás Nyúzban, ha már a főszerkesztője vagyok!

Pádár Kitti

Sziasztok! Pádár Kitti vagyok, másodéves angol-biológia tanárszakos hallgató. Már gólyaként szerettem aktívan részt venni a különböző egyetemi, szakterületi szervezésű eseményeken. Másodévesként az egyetemi közélet iránti érdeklődésemet a mentori tevékenységek, valamint a képviselői kötelezettségek egészítik ki. Mindezek mellett, mint sportügyis delegált, a kar hallgatóinak érdekeit szolgáló módon tevékenykedem az EHÖK Sportügyi Bizottságban. Terveim között szerepel a Küldöttgyűlésben való további részvétel, ahol a döntések meghozatalában, illetve a különböző ügyek megvitatásában képviselném a szakterületem érdekeit. Ehhez azonban a Ti bizalmatokra is szükségem van! Köszönöm, ha a szavazatoddal támogatsz!

Prins Rebecca

Sziasztok! Prins Rebecca vagyok, elsőéves angol-matek tanárszakos hallgató. Rendkívül fontosnak tartom, hogy minél hamarabb bekapcsolódhassak az érdekképviselet tevékenységébe, és jobban megismerhessem a működését, hogy tehessek valamit a tanárszakos hallgató társaimért. Emellett részt veszek a mentorképzésben is, több SzaCs-on is jelen voltam már, és nagyon megtetszett mind a társaság, mind az amit képviselnek. Szívesen képviselném én is a Ti érdekeiteket, ehhez viszont a segítségetekre van szükségem! Előre is köszönöm a bizalmatokat és a szavazataitokat!

Sárvári Ferenc

Sziasztok! Sárvári Ferenc vagyok, első éves kémia-matematika szakos tanáris hallgató. Szeretném kipróbálni magam mentorként, valamint szeretném a szakterület érdekét képviselni, mint Küldöttgyűlési tag. Ehhez azonban a Ti támogatásotokat kérem. Szavazzatok rám is 😉

Szabolics Gergely

Sziasztok! Szabolics Gergő vagyok másodéves matek-fizika tanáris hallgató. Idén mentorságom során sokótokkal sikerült megismerkednem, gólyákkal és felsőbbévesekkel egyaránt. Utóbbiak sokéves tapasztalatából és a frissen bekerültek lelkesedéséből merítkezve, úgyérzem hasznos tagja lehetek a küldöttgyűlésnek.

Ne felejtsetek el szavazni!