Az új ciklus Tisztségviselői

Elnökhelyettes – Vigh Patricia (elnokhelyettes@ttkhok.elte.hu)

Vigh Patricia vagyok, negyedéves biológia-természetismeret osztatlan tanárszakos hallgató. Ez a második év, hogy aktív szerepet vállalok a Hallgatói Önkormányzat életében, idén mint Elnökhelyettes. Feladatom a HÖK tisztségviselőinek koordinálása, az érdeklődők bevonása és az elnök munkájának segítése. Ha bármi kérdésed van a HÖK-kel kapcsolatban vagy szeretnéd kivenni te is a részed a közéletből, keress bátran!

Informatikus – Szabó Áron (informatikus@ttkhok.elte.hu)

Sziasztok! Szabó Áronnak hívnak, 2017 márciusa óta én vagyok a TTK HÖK informatikusa. Informatikusként a feladatom a HÖK eszközparkjának karbantartása, működtetése, illetve a hivatalos levelezés és weblapok megigénylése és fenntartása. Amennyiben a HÖK tisztségviselőinek informatikai jellegű problémája van, nekem kellene elhárítanom azt. Amennyiben valakinek “.elte.hu”-s hivatalos honlapra van szüksége, hozzám tud fordulni. Azonban tanrendes és neptunos problémákkal feleslegesen zaklattok, az nem az én hatásköröm!

 

Mentorkoordinátor – Benkovits Ádám (mentorkord@ttkhok.elte.hu)

A Mentorrendszer irányítása a feladatom Mentorkoordinátorként. Olyan lelkes hallgatókat keresünk, akik vállalják, hogy a képzés során minden olyan készséget elsajátítanak, ami egy sikeres mentori tevékenységhez szükséges.
Egy mentor a karunkra érkező gólyáknak segít a beilleszkedésben. A képzés során átfogó ismereteket szerezhetsz a tanulmányi, szociális, kollégiumi és egyéb ügyekről. Ezen felül komoly hangsúlyt fektetünk a mentorok problémamegoldó és csapatépítő készségeinek fejlesztésére is. A képzés során az egyetemről szóló ismereteken túl megszerezhetsz saját szakterületedet és a Hallgatói Önkormányzatot érintő információkat is.

Ha bármi kérdésed van, vagy bármiben segíthetek, fordulj hozzám bátran!

Külügyi referens –Mekker Julianna (kulugy@ttkhok.elte.hu)

Mekker Julcsi vagyok, másodéves geológus hallgató. Budapesten lakom, de nagy világutazóként sok országban jártam, rengeteg emberrel találkoztam sok kultúrából. Külügyi referensként én gondoskodom a külföldi ösztöndíjak megismertetéséről (pl: Erasmus+, Stipendium Hungaricum, Campus Mundi), a külföldre utazó hallgatók informálásról, segítéséről. Emellett az országunkban vendégeskedő külföldi hallgatók integrációjában is aktív szerepet vállalok.

Tudományos- és sport referens –Kovács Bálint (sport@ttkhok.elte.hu)

Sziasztok! A nevem Kovács Bálint, az ELTE TTK HÖK Tudományos és sport referens tisztségét betöltő, környezettudomány mesterszakos hallgatója. Feladatom a sportesemények szervezése, koordinálása, melyeknek csúcspontja a kezdetben minden év májusában, de az utóbbi időben már októberben is megrendezésre kerülő 5vös 5km futóverseny szervezése és lebonyolítása. Mindemellett konferenciákon való szervezés segítése és a hallgatók informálása minden sport- és tudományos rendezvényt illetően, ami a TTK-hoz kapcsolódik.

 

Ösztöndíjakért felelős referens –Dohány-Juhos Nikolett (osztondij@ttkhok.elte.hu)

Sziasztok! Dohány-Juhos Nikinek hívnak, negyedéves osztatlan tanárszakos vagyok, földrajz-történelem szakpárral. Az előző ciklus óta én töltöm be az Ösztöndíjakért felelős referens tisztségét, ezt a munkát folytatom a Küldöttgyűlés bizalmából tovább. Feladatkörömet tekintve én foglalkozom az Önkormányzat ösztöndíj ügyeinek intézésével. Ez magába foglalja például a kiírások előkészítését a Kari Ösztöndíjbizottság számára, a bírálási folyamatok koordinálását, ellenőrzését, az ösztöndíjakkal kapcsolatos delegációk ellátását, az utalási listák elkészítését és még sorolhatnám. Igyekszem minél gördülékenyebbé tenni a rendszert és a lehető legnyíltabb kommunikációt kialakítva tájékoztatni, segíteni a hallgatókat. Kérdés esetén nyugodtan fordulj hozzám, akár személyesen a fogadóórámban, akár az osztondij@ttkhok.elte.hu email címen!

Főszerkesztő – Tóth Bálint (foszerkeszto@ttkhok.elte.hu)

Sziasztok! Tóth Bálint vagyok. A Tétékás Nyúz Főszerkesztőjeként a lap kiadásával, a kikerülő cikkek felügyelésével, és a szerkesztőség munkájának a koordinálásával foglalkozom (többek között). Ha szeretnél csatlakozni a szerkesztőségünkhöz, részt venni a munkában, bátran keress bármelyik elérhetőségemen vagy fogadóóráim egyikén.

Földrajz- és Földtudományi Szakterületi Koordinátor –Laza Dániel (foldtudszk@ttkhok.elte.hu)

Laza Dániel vagyok, földtudományi alapszakos hallgató. Már harmadszorra lettem megválasztva Szakterületi Koordinátornak. Fő feladatom a szakterületünk közéletének összefogása, annak képviselete, hallgatóink segítése és számukra programok, rendezvények szervezése, illetve képviselőink és mentoraink irányítása.

Fizika Szakterületi Koordinátor – Körtefái Dóra (fizikaszk@ttkhok.elte.hu)

Körtefái Dóra vagyok, másodéves fizikus szakirányos hallgató, Fizika Szakterületi Koordinátor . Feladatom a fizikushallgatók érdekképviselete, tájékoztatása. Fontos számomra a szakterület közéletének szervezése is, amit hallgatótársaimmal közösen igyekszünk színesebbé tenni.

Biológia Szakterületi Koordinátor –Farkas Sophie (bioszk@ttkhok.elte.hu)

Sziasztok! Biológia Szakterületi Koordinátorként az egyik legfontosabb, hogy megfelelően képviseljem a biológus hallgatók érdekeit minden felületen. Továbbá a folyamatos tájékoztatás is elengedhetetlen része a feladatkörömnek. Ezenkívül ide tartozik még a szakterület közéletének megszervezése a Szakterületi Csoporttal. Ha bármilyen kérdésed merülne fel, vagy egyszerűen csak be szeretnél kapcsolódni a szakterület munkájába, keress bizalommal! 🙂

 

Kémia Szakterületi Koordinátor – Ungi Balázs (kemiaszk@ttkhok.elte.hu)

 

Képviselőként és Szakterületi Koordinátorként a fő feladatom a kémiás hallgatók érdekképviselete és tájékoztatása. Ezen felül szakos programokat szervezek, segítek a kari rendezvényeknél, együttműködve a TTK HÖK tisztségviselőivel és a Hallgatói Alapítvánnyal. Nagy segítséget nyújt számomra a Szakterületi Csoport, mely nélkül nem végezhetném sikeresen a munkámat.

Ha bármilyen kérdésed merülne fel, keress meg e-mailben, vagy személyesen a fogadóórámban!

Tanárképzési Szakterületi Koordinátor –Kelemen Veronika (tanarszk@ttkhok.elte.hu)

Kelemen Veronika vagyok, 2015 óta tanulok biológia-kémia tanár szakon, az ELTE-n. Mindig is fontos volt számomra a hallgatói közélet, két évig tevékenykedtem mentorként, és 2017 decembere óta én töltöm be a Tanárképzési Szakterületi Koordinátor tisztséget a TTK-n. Fontos számomra, hogy mostani és leendő hallagatótársaim számára minél gördülékenyebben teljenek, és a lehető leginkább problémamentesek legyenek az egyetemi évek. Bármilyen kérdés, probléma merül föl bennetek, forduljatok hozzám bizalommal, remélem fogok tudni nektek segíteni! 😊

Ellenőrző Bizottság tagja – Deák Péter (eb@ttkhok.elte.hu)

Deák Péternek hívnak, itt a karon hallgatok kémiát. Azért jelentkeztem az Ellenőrző Bizottság tagja pozícióra, mert ezt találtam habitusomhoz legközelebb álló munkának a Hallgatói Önkormányzatban. Feladatom ellenőrizni az Önkormányzat működését, megfelel-e a különböző idevágó szabályoknak. Feladataim között szerepel a bizottsági munka a hallgatók szélesebb körével való megismertetése és így további kollégák bevonása.

Szombathelyi ügyekért felelős referens –Lengyel Eszter (szombathely@ttkhok.elte.hu)

Lengyel Eszter vagyok, másodéves földrajz-történelem osztatlan tanárszakos hallgató. Most fogok elsőnek aktív szerepet válallni a Hallgatói Önkormányzat életében, mint szombathelyi ügyekért felelős referens.
A szombathelyi ügyekért felelős referensként feladatom a szombathelyi telephelyen a TTK HÖK tagjainak érdekképviselete, és tájékoztatása. A TTK HÖK döntéshozó testületeit tájékoztatnom kell a szombathelyi telephelyen történő érdekképviseleti munkáról. Ezenkívül együtt kell működnöm a többi részönkormányzat szombathelyi ügyekért felelős tisztségviselőjével, és az ELTE HÖK illetékes alelnökével.

Matematika Szakterületi Koordinátor – Lekics László (matekszk@ttkhok.elte.hu)

Lekics László vagyok, a matek szakterület koordinátora. Szeretném elérni ha a szakterület hallgatói minden fontos információról időben értesüljenek, és jövőre egy összetartó, aktív csapatot alkotnának.