Ezreket vonzott az ELTE legsportosabb hete

Közel 40 kipróbálható sportág, több mint 100 edzésidőpont, látványos bemutatók és több ezer érdeklődő jellemezte az ELTE Sport7-et. A szeptember 12-től egy héten át zajló nyílt hét célja idén sem volt más, mint hogy közelebb hozza, ismertté és elérhetővé tegye az ELTE számos sportolási lehetőségét, sportprogramját az ELTE polgárai számára.

Az ELTE Sport7 óriási népszerűsége egyben az ELTE tanévkezdő, sportnépszerűsítő kampányának sikerességét is mutatja. A BEAC hétfőtől péntekig és egy ráadás szombati nappal tárt kapukkal várta az ELTE sportolni vágyó hallgatóit, és dolgozóit.

dsc_0381

Az aerobiktól az atlétikáig, a polefitness-től a funkcionális köredzésekig, közel 40 sportágat próbáltak ki a résztvevők, melyek közül mindenki megtalálhatta azt, ami a legközelebb áll hozzá. A Bogdánfy úti sporttelep mellett a Mérnök utcában, a Vízisporttelepen és több más külső helyszínen is voltak ingyenes programok, így lehetett kajakozni, falat mászni vagy éppen hastáncolni is.

A Sport7-et kéthetes gólyatábori, beiratkozási és kollégiumi kampány előzte meg, ahol az ELTE 2016/2017-es tanévéről szóló Sportkisokosát 10 000 példányban osztották ki a BEAC munkatársai.

Az ELTE Sport7-hez egy nyereményjáték is kapcsolódott, amelyet már közel ezren ki is töltöttek. Aki a helyszínen vett részt a játékban, egy vadonatúj BEAC-os pólóval, valamint a Coca-Cola jóvoltából frissítővel is gazdagodott. A játék szeptember 29-ig tart, a fődíj pedig nem más, mint az ELTE riói olimpikonjai által dedikált Hunbelievable póló. Emellett még kisorsolunk egy 45.000 Ft-os Nike ajándékutalványt, az Eötvös Kiadó jóvoltából ELTE-s ajándékcsomagokat, valamint BEAC-os termékeket is.

Aki lemaradt a Sport7-ről, annak sem kell csüggednie, ugyanis a bemutatott sportágak bármelyikéhez folyamatosan lehet csatlakozni az év folyamán. Tovább információk az edzésekről.

Forrás

Simó Szabolcs