Mit kezdjek magammal?

Programajánló a hétre

Ha esetleg úgy érzed, hogy az őszi szünetben feltöltődtél annyira, hogy már nem is kell jegyzőkönyveket pótolnod, vagy nem az utolsó pillanatra hagytad a tanulást, és így nem tudsz mit kezdeni a sok feleslegessé vált időddel, akkor ez a te cikked!

KKlub Moziest

A hozzánk legközelebbi esemény a KKlub rendezte Cinema Night. Itt megnézhetitek a Cowspiracy: The Sustainable secret című filmet, melynek témája a mezőgazdaság környezetre gyakorolt hatása lesz. A mozi aznap angolul lesz, angol felirattal (ezáltal kicsit felfrissítheted a nyelvtudásod), de nemcsak felirat, hanem popcorn és tea is lesz.

Helyszín: Lágymányosi Campus, Északi Tömb 0.79-es terem

Időpont: november 9. 18.30

Földtudományos forgatag

Aki szeretne laikusként egy kis bepillantást nyerni abba, hogy a földtudomány szakosok mégis mivel foglalkoznak, vagy szeretné bemutatni a családjának, hogy mivel tölti a napjait, azoknak ajánlom a Földtudományos Forgatagot. Itt a legkisebbeket geojátszóház várja, a nagyobbak megismerhetik a különböző intézményeket, ásványkincseket, a geofizikusok eszközeit, a szénhidrogénkutatás érdekességeit, illetve különböző előadásokat hallgathatnak meg.

Az eseménynél van belépő: 600 Ft felnőtteknek, 300 Ft diákoknak, nyugdíjasoknak (de 6 éves kor alatt, és 70 év felett a látogatás ingyenes).

Helyszín: Magyar Természettudományi Múzeum

Időpont: 2017.11.11-12.

Az év természetfotósa kiállítás

Még mindig a természettudományos vonalat követve ellátogathattok a Magyar Természettudományi Múzeumba, ahol megtekinthetitek az év természetfotósa pályázatra beérkezett alkotásokat.

Helyszín: Magyar Természettudományi Múzeum

Időpont: 2017.11.07.-2017.12.30.


Mánfai Bence: Kacsaláb — A madarak viselkedése kategória, I. díj – 2015

Feuer Frei (Rammstein tribute) / Adrya / MUD

Ha estére keresel programot, és egy koncertet hallgatnál meg inkább, mint hogy csak Netflix&chill legyen a terv, akkor a KVLT BP felé vedd az irányt. Pénteken a Feuer Frei lép fel, akik – mint a nevükből is ki lehet találni – egy Rammstein tribute zenekar. Mivel az együttes Magyarországon csak négyszer lépett fel, és a legutóbbi „közeli” koncertjük is Prágában volt, így ha te is Rammstein életérzésre vágysz, akkor ajánlom figyelmedbe a srácokat. A belépő 1000 Ft.

Helyszín: KVLT BP (1032 Budapest, Fényes Adolf utca 28)

Időpont: 2017.11.10. 19:30

Electroswing party

Ha valami lágyabbra vágysz, és érzed magadban a boogie-t, akkor a Mikában talán kedvedre lesz az ingyenes electroswing buli. A talpalávalóról Ramses Hoppa (NL) és LAY DNA (HU) gondoskodik, az este fő vonala – mint ahogy az esemény címéből ki is találhattad – a XX. század eleji zenék, illetve a modernebb electro fúziója lesz. A belépés díjtalan, tízkor kezdenek a DJ-k.

Helyszín: Mika Tivadar Mulató (1075, Kazinczy u, 47.)

Időpont: 2017.11.10. 22:00