#ezamunkam – Bemutatkozik Éberfi Zsuzsanna

Az utolsó egyetemi szigorlatának napján kezdte meg Zsuzsi pályafutását a Telekom Csoportnál. Először HR gyakornokként ismerte meg a vállalatot, most pedig értékesítési munkatársként dolgozik a Telekom nagyvállalati ügyfeleket kiszolgáló tagvállalatánál, a T-Systemsnél.

Folyamatosan naprakésznek kell lennie az aktuális piaci helyzetet illetően, de szerencsére kihíváskereső és céltudatos típusnak vallja magát, aki nem riad vissza a váratlan dolgoktól. Az ügyfelek iránt tanúsított megértését és türelmét saját bevallása szerint nagyrészt pszichológiai tanulmányainak köszönheti.

A T-Systems jövőbeli feladata olyan szolgáltatások fejlesztése, amelyek segítik az embereket abban, hogy csak az igazán fontos dolgokra kelljen koncentrálniuk, így marad idejük az életre. Szeretném, ha élhetőbbé tennénk a digitális jövőt, és jó célokra használnánk fel az innovációkat– vallja Zsuzsi. Szerinte a távolságok áthidalása a piaci változások folyamatos, érzékeny monitorozása által válhat valósággá, amelyre a teljes Telekom Csoportnak gyors és hatékony választ kell adnia.

interju-eberfi-zs_578x300Éberfi Zsuzsi

Az Okosdigitális Program keretében önkéntesként is dolgozik, már többször, több helyszínen –  iskolákban, táborokban – tartott oktatást az internet helyes használatáról. Munkatársai precíz, nagy teherbírású, segítőkész emberként ismerik, aki állandó vidámságot és optimizmust áraszt. A Telekom Vivicittát megelőzően futónagykövetként közös edzéseket szervezett, így igyekezett megszerettetni a mozgás örömét kollégáival, mert azt tapasztalta, hogy az egészséges életmód és az örömmel, lelkesedéssel végzett munka jótékonyan hatnak egymásra.

Zsuzsi szerint rendkívül értékes, hogy a rengeteg egyéniséget tömörítő hatalmas cégen belül milyen jól képesek az emberek együttműködni, és egységes csapatként menni előre. A profizmus jele, hogy a kollégák még az apróbb teendőket is a legjobb tudásuk szerint végzik – feleli arra a kérdésre, hogy mi a T-Systems vonzerejének titka.  Bízunk egymás munkájában, egymás döntéseiben és a másik szavahihetőségében.

További információ: http://www.telekom.hu/rolunk/karrier