Überfúzió

Szeretettel várunk mindenkit az október 21-i Überfúzióra, ahol az összes TTK-s szakterület közösen fog létrehozni egy fantasztikus bulit! Gyertek 21 órakor a KCSSK büféjébe, hogy kezdetét vehesse a party!

Miért érdemes eljönnöd?

Akár gólyaként, akár felsőévesként remek alkalom, hogy egyfelől a saját szaktársaiddal, baráti társaságoddal, gólyacsapatoddal tombold ki magad, másfelől pedig, hogy szélesítsd ismerősi köröd. Ha arra vágysz, hogy új emberekkel találkozz, beszélgess, ismerkedj, itt a helyed! Ez egy jó alkalom, hogy létrejöjjenek újabb barátságok a szakterületek között, hogy erősítsük az összetartozásunkat. Gondolj bele, milyen jó érzés lesz, ha most már több ismerős arc vesz majd körül a TTK-n. Illetve a következő bulikon is összefuthattok majd, már jó ismerősként üdvözölve egymást. Lehet, hogy később találkoztok a mentortáborban vagy együtt szerveztek majd egy hasonló programot. Igen, a mentortáborban is bebizonyosodott, hogy jó a többi szakterülettel együtt dolgozni, másfajta gondolkodásmódokat meghallgatni, tapasztalni, hogy másoknál hogy működnek a dolgok, új ötleteket szerezni. Ráadásul, nem kell aggódnod a másnapi suli miatt, lelkiismeret-furdalás nélkül bulizhatod át az éjszakát. Emellett italakciókkal, jókedvvel és meglepetésekkel várunk benneteket!

italakciok

Mi vár rád?

A buli helyszínén két teremmel készülünk, hogy mindenki megtalálhassa a kedvére valót! A nagyobbikban kéuberf_plakatt DJ (Gyurex, a Drop The Cheese nevű formációból és DJ Baka Szabi) fogja biztosítani a jó zenét a tánchoz, a kisebbikben pedig azok élhetik ki magukat, akik a hangjukat szeretnék megmutatni és karaoke keretében egy kedvenc számukat elénekelni.

A várakozás idejében, hangolódásképpen, vegyetek részt nyereményjátékainkban:

  • Készítsetek fényképet, amelyen megmutatjátok, hogy mennyire szeretitek a többi TTK-s szakterületet!
  • Fotózkodjatok az ELTE-n belüli vagy az egyetemhez köthető kedvenc helyeteken! Ez bármi lehet, nem szabunk határt a kreativitásotoknak.

Töltsétek fel a képeket a Facebook eseményhez, és a legnépszerűbbek gazdáit jutalomban részesítjük.

Szakály Emese