Kedves Geo-Bio gólyák és mindenki más!

A szeptember 29.-ei nap nem csak egy egyszerű csütörtök lesz számotokra, ugyanis hivatalosan is beavatódhattok a TTK-ra! Aki volt a gólyatáborban, annak kihagyhatatlan élményt nyújthat ez az alkalom, hisz újra felidézheti Rákó feelingjét egy jó kis csapatos vetélkedő formájában és újra belevetheti magát a csapatával az önfeledt jókedvbe. Aki nem vett részt a gólyatáborban (jövőre feltétlen!), annak szintén kihagyhatatlan élményben lehet része holnap, hisz újabb alkalma nyílik, hogy egy zseniális csapat részévé váljon, jobban megismerje társait és mind emellett önfeledten szórakozzon.

A gólyaavatóra holnap este 19:00-ra várunk minden geo-bio gólyát az Északi épület 4-es 6-os felőli bejáratához. Hozzatok jókedvet, csapatkabalát és egymást, érkezzetek bulira készen! Az állomásaitok a kampusz területén/közelében lesznek elhelyezve, menetleveleiteket pedig a helyszínen vehetitek át. A játékos feladatok nagyrésze már ismerős lesz pár ember számára, de biztosítjuk, hogy mindenkit megmozgató vicces és izgis feladatok lesznek, amely során a felsőéves hallgatótársaitok mellett egy-két leendő oktatóval is találkozhattok, valamint a TTK-n működő civil szervezetekről is megtudhattok pár hasznos infót.

Azonban ez csak a bemelegítés! 22:00-tól látogathatóvá válik az R33 nevezetű impozáns vendéglátó egység, ahol egy exkluzív Geo-Bio partyra várunk minden TTK-s érdeklődőt! Érdemes eljönni, hiszen egy óriási bulival és eredményhirdetéssel várunk benneteket, de ne felejtsétek ez mind rólatok és nektek szól! A talpalávalót DJ Juhász Laci fogja szolgáltatni és ismét felcsendülnek a már jól bejáratott muzsikák a gólyatáborból! Az est folyamán a Jägermeister is kedveskedik nektek egy kis promócióval és jó kis ajándékokkal!

KÁR LENNE KIHAGYNI!

Égerházi Bálint
mentorkord@ttkhok.elte.hu