Zárásképp

Az utóbbi időszak nagyon tanulságos volt számomra, hiszen egy teljesen új pozícióba kerültem – a TéTéKás Nyúz főszerkesztője lettem. Igencsak mozgalmas volt ez a pár hónap, mivel szerettem volna az eredeti terveim szerint mindent megvalósítani és emellett a színvonalat (a Nyúz és a tanulmányaim területén) is tartani. A pályázatom főbb célkitűzéseit elértem – ezek voltak az olvasottság növelése, az arculat megújítása és az utánpótlás.

Igyekszem minél változatosabb tartalmat biztosítani számotokra, ezenkívül a nagyobb elérés  érdekében a social media marketingbe fektetek most nagy energiákat, mert nem éreztem eddig úgy, hogy a rendelkezésünkre álló felületek ki lennének  használva. Igyekszem folyamatos (és változatos!) tartalommal ellátni a nyuz.elte.hu-t és a facebook oldalt is.

Összességében egy elég nehéz félévet tudhat maga mögött az újság, mivel a főszerkesztőváltás nagyon hirtelen ment végbe. Ehhez képest szerintem álltam a sarat, a csapattal is hamar összebarátkoztunk (ez véleményem szerint első sorban a privát megbeszéléseknek tulajdonítható) és a Nyúz megjelenését mindig biztosítottuk. Elmondhatom, hogy sikeres ciklust zártunk, mivel nem kevés időt és energiát fordítottam az ötleteim kidolgozására, megvalósítására (és utólagos kozmetikázására). Ez természetesen nem ment volna segítség nélkül, így ezúton is szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik mindig mellettem álltak és bármikor készek voltak segíteni nekem.

Mindezek felett nagy örömömre szolgált, hogy nem állandó szerkesztők, hanem vállalkozó kedvű hallgatók is megpróbálkoztak az újságírással és lelkesen küldtek cikkeket a Tudósítástól kezdve a Négyeshatos rovatig. Remélem ez továbbra is így lesz.

Sikeres vizsgaidőszakot kívánok mindenkinek!

RoryEdwards-ClosingTime-2012b