Bibi Bourelly Egója

Meg van az az érzés, mikor már elmúltál 18, bontogatod a szárnyaid, de még sem vesznek komolyan az “igazi” felnőttek? Na, ez a zene majd erőt ad.

Bibi Bourelly Ego című dalát egyik kedves ismerősöm ajánlotta, aki csak véletlenül akadt rá, de nagyon megtetszett neki. Aztán én is rákattantam. Már négy hónapja történt az eset, de azóta sem untam meg ezt a szuper számot! Szerintem másokkal is gyakran előfordul, hogy ha megtetszik egy zeneszám, meghallgatod ezerszer és a végén megutálod. Ezért eleinte direkt „spóroltam” is vele, mert ez túl értékes volt ahhoz, hogy így elrontsam.

 

letöltés (2)

Tetszik, hogy flegma, laza, de azért van ritmusa és a mélynyomó is dolgozik rendesen. A szövegben halljuk: 19 éves lány vagyok, nagy egóval… Az a durva (számomra legalábbis), hogy ezt tényleg 19 évesen írta! Mikor egy nagyon tehetséges embert látok – főleg ha korombeli – az első elámulás után mindig az irigység fog el. Miért tud ilyen jó dalt írni és utána még ilyen jól el is énekelni és én miért nem tudok ilyet? De azért legalább élvezhetem a végterméket. Plusz érdekesség az énekesnőről: eleinte csak másoknak írt dalt, többek között Rihannától a Bitch better have my money is tőle származik.

Resch Borbála

resch.borbala@nyuz.elte.hu