TDK? TDK!

Március 23-án, kedden kezdetét veszi egy a TTK-n hiánypótló előadás-sorozat: TDK-zó hallgatók osztják meg velünk élményeiket a tudományos kutatásról. A konkrét, mindenkit érintő teendőkön túl személyes jótanácsokat, a hatékony munkát segítő tippeket, élményeket is hallhatunk.

A sorozat első vendége Cserép Barbara, végzős geológus MSc-s hallgató, az MTA-ELTE Vulkanológiai Kutatócsoprot fiatal kutatója. Az idei ELTE Geológus TDK dobogósa mesél nem csak erdélyi, terepen szerzett élményeiről és itthon, valamint Németországban végzett műszeres méréseiről, de nemzetközi konferenciákról és kutatócsoportokban való munkáról is.

Az előadást nemcsak geológus és földtudomány szakos hallgatóknak ajánljuk, hanem mindenkinek, aki gondolkodik, hogy belevágjon-e a TDK-zásba. Gyere, légy részese te is a hagyományindító előadásnak!

Az esemény, amely a TTK Tudományos Programok oldal szervezésében valósul meg, itt tekinthető meg Facebookon. Az előadást Microsoft Teamsen követhetitek 16 órától ide vagy az esemény alatt megosztott linkre kattintva.