HAJÓ a kedved…

…üsd a tenyered! Ahoy, matrózok! Kezdődik a tanév és az egyetemi bulik is – olvassátok az ajánlónkat a Gólyahajóról!

Mi a Gólyahajó?

A Hallgatói Alapítvány idén immáron már hetedszerre rendezi meg ezt a lassan hagyománnyá váló eseményt. Változatos zenei kínálattal büszkélkedhet a rendezvény, ugyanis a szervezők igyekeztek minél szélesebb zenei repertoárral rendelkező fellépőket biztosítani számotokra. Lesz Animal Cannibals, akik a hiphop és a rap vonalán mozognak, a legújabb slágerekről pedig DJ Juhász Laci fog gondoskodni, az emeleti tánctéren meg DJ Endy szolgáltatja a legújabb R’n’B és hiphop számokat. Viszont ha te szeretnéd meghatározni, hogy milyen számok menjenek, akkor irány a karaoketerem, ahol elénekelhetitek (vagy elvinnyoghatjátok) a kedvenc előadóitok dalait.

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban gólyáknak, de egyébként mindenki másnak is. Ha kihagytad a sajátod, ha nem voltál még, vagy ha nagyon tetszett az előző, akkor mindenképp gyere el a barátaiddal, hogy bulizzatok egy jót a tanév elején.

Nemcsak arconpörgésre van lehetőség a partin, hanem csendes chillezésre is a teraszon, ahol csodálhatjátok a panorámát. Egy dunai hajóút már önmagában kihagyhatatlan élmény, hiszen kétségkívül gyönyörű látvány az, ahogy a város éjszakai kivilágítását szép sorjában felkapcsolják, s lassan sziporkázó fénybe borul a város. Ezt az élményt már csak az teheti teljesebbé, hogy barátaiddal, csapattársaiddal és mentoraiddal élheted át.

Mik a paraméterek?

  • Szeptember 16. (péntek)
  • Nyitás 21.00-kor
  • Jegyárak: 1590 Ft (gólyáknak), 1990 Ft (ELTE-seknek), 2990 Ft (külsősöknek)
  • A jegyeket a Déli Tömb 00.734 termében vehetitek meg 8:30-15:30 között.

A jegyek csak korlátozott számban kaphatóak!

Ott találkozunk!