Jelentkezz az ELTE Illyés Sándor Szakkollégiumba!

Szívesen szereznél szakmai tapasztalatot a pszichológia vagy pedagógia területén? Szeretnél elismert szakemberektől tanulni és a téged érdeklő humán ágazatokban jobban elmélyedni? Van egy jó kutatási terved vagy projektötleted, amit szívesen megvalósítanál? Vagy csak egyszerűen csatlakoznál egy vidám, aktív és inspiráló közösséghez? Ha eddig tanácstalan voltál miként lehetne még többet kihozni egyetemi éveidből, adunk egy jó tippet: jelentkezz az ELTE Illyés Sándor Szakkollégiumba és légy részese egy sokszínű, interdiszciplináris szakmai közösségnek!

Intézményünk három alappillére a szakmaiság, közösségiség és közéletiség. Szakkollégiumunk tagjai a tudományos tevékenységeken túl megismerkedhetnek a szervezeti működés alapjaival és kipróbálhatják magukat különféle bizottsági pozíciókban. Célunk egy olyan tehetséggondozási forma megvalósulása, melyben a pszichológia, gyógypedagógia, pedagógia vagy neveléstan tudományával magas szinten foglalkozó fiatalok az egyetemi kereteken túlmenő plusz ismeretekre, interdiszciplináris, társadalmilag felelős szemléletmódra és nem utolsó sorban életre szóló barátságokra tehetnek szert.

12208629_969984759738886_4542085863199378803_n

A szakkollégium tagjai közé a három fordulós felvételi eljárás sikeres teljesítése után lehet bekerülni. Bejáró és bentlakó státusz megpályázására is egyaránt van lehetőség. Az első körben három írásos dokumentumot kérünk a jelentkezőktől: motivációs levél, önéletrajz és egy saját készítésű, tudományos igényű írásmű. Ezek elbírálása után szóbeli beszélgetésre hívjuk be a sikeres jelentkezőket. A felvételi utolsó állomásaként értékelő központon vesznek részt a jelöltek.

imageHa kedvet érzel magadban a jelentkezéshez, akkor mielőbb küldd el írásbeli munkád a felveteli@isszk.elte.hu email címre, az 1. forduló beküldési határideje: május 29. (vasárnap)!

További információért látogass el az isszk.elte.hu weboldalra vagy keress minket Facebookon!

Személyesen is találkozhatsz velünk leggyakoribb előfordulási helyünkön, – Budapest, 1117 Nándorfejérvári út 13. szám alatt, az ELTE Nándorfejérvári Úti Kollégium, 3. emeleti folyosó végén – a Chill Sarokban!

Várunk sok szeretettel!
ELTE Illyés Sándor Szakkollégium