Bemutatkozik az ország legjobb trash pop zenekara

„Az Aga Utca All Stars Magyarország legjobb trash pop zenekara. 2008 óta folytat szelektív zenei hulladékgyűjtést és újrahasznosítást.”- olvashatjuk a zenekar weboldalán. Akár ez a mondat is elég lehetne, hogy meghozza a kedvünk egy jó kis szombat esti retro bulihoz. Ezzel az egy mondattal viszont még közel sem árultam el mindent róluk. Amellett, hogy a zenekar számos tagja komoly zenei alapokkal rendelkezik, így koncertjeik zeneileg mindig kifogástalanok, régóta tartó barátságuk és egymásra hangoltságuk sugárzik a színpadról fantasztikus hangulatot keltve a közönség köreiben. Ez a hangulat csak tovább fokozódik azáltal, hogy dalfeldolgozásaik gyakran mindenki számára ismertek, így képtelenség nem dalra fakadni a koncerteken.

Megjelenésük mindennek mondható, csak átlagosnak nem; ez igaz zenei stílusukra is, amelyet ilyen színvonalon más nem képvisel az országban. Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mégis milyen indíttatásból kezd el valaki Magyarországon trash pop zenét játszani. 2008-ban, amikor megalakult a zenekar, még egy átlagos, fiatalokból álló, dalfeldolgozásokat játszó zenekarnak indult, azonban már az első repertoár összeállításakor világossá vált a közös pont, a ’90-es évek zenéje és a zenei hulladékgyűjtésre való komoly hajlam, így egyértelművé téve számukra a további irányt. Ez lehetővé tette, hogy betöltsenek egy hatalmas űrt a magyar trash pop rajongók szívében.

A zenekar jelenleg 8 tagból áll és eddig számos helyszínen fellépett, például idén a ScoutLand-en. Rengeteg önálló koncertet tartottak, klipet forgattak és két albumot is kiadtak az elmúlt 10 évben, így semmiképpen sem érheti őket a tétlenség vádja. Persze, rajongóik sem tétlenkednek, az összes koncertre elkísérik őket és élvezik a trash pop számok minden pillanatát.

Számaikkal ellentétben a tagok nagyon is modernek, Facebookon és Instán is találhatunk Aga utca all stars-oldalt, ahol tájékozódhatunk az aktuális koncertekről és egyéb hírekről.

/ https://www.facebook.com/agautcaallstars/ /

/ https://www.instagram.com/agautcaallstars/ /