Színező meghosszabbítva!

Sziasztok!

Mivel többen jeleztétek, hogy remek volt a szünet előtti utolsó papíron megjelent lapszámban a színezős játék, arra gondoltunk, hogy hátha lenne még kedvetek folytatni. Bár három nyertest már sorsoltunk, akik a holnap megjelenő lapban találják a nevüket, ha legalább három további megfejtés érkezik be hozzánk, újra sorsolunk.

Természetesen nem gondoljuk azt, hogy minden érdeklődőnek van egy példánya a három héttel ezelőtt megjelent újságból, ezért készítettünk nektek egy egyoldalas pdf-et, amely bárhol kinyomtatható, és így színezhető. Az említett dokumentumot ide kattintva érhetitek el.

A képet beküldők között továbbra is gumicukrot sorsolunk ki, valamint a szerkesztőség által legjobbnak ítélt alkotás a Kulturális különszám címlapjára is kerülhet. Ehhez azonban elengedhetetlen a jó minőségű, szkennelt kép, tehát kérlek, mindenképp őrizzétek meg (vagy adjátok le nekünk) a színezőt (a megfejtést magát egy egyszerű fényképen is beküldhetitek). Ha csak papíron adnátok le az anyagot, akkor mindenképp írjatok rá nevet és e-mail címet is 😉 Színezésre fel!